Sobre Nosaltres

BARIMUEBLE inicià fa més de 40 anys la seva idea comercial de venda de mobiliari de la llar, apostant per la modernitat que representava la inauguració del primer centre comercial d'Espanya, Baricentro, pioner en la venda al detall en grans superfícies. A partir d’aquest moment, BARIMUEBLE va dur a terme un procés d’expansió gradual a través de la implantació en centres comercials de nova creació, així com mitjançant l’obertura d’establiments de proximitat.

A BARIMUEBLE treballem amb una premissa fonamental: oferir la millor qualitat i el millor preu als nostres clients. I tot sense oblidar la constant adaptació a les modes i tendències de cada moment. Aquí trobarà les millors solucions per a moblar la llar, combinant dissenys innovadors, qualitat i preu.

Al llarg de tot aquest temps, els nostres clients han estat inseparables Companys de viatge. La satisfacció de les seves necessitats és la primera de les nostres preocupacions i l’enfoc de totes les nostres decisions. Partint d’aquest ferm compromís, BARIMUEBLE ha procurat oferir el millor producte, al millor preu, amb un tracte exquisit i un servei impecable.